Kontakt: +421944580049
E-mail: info@rezervujsa.sk

Kto sme

V čom sme iní

O nás

KTO SME ?

Sme tím mladých ľudí, ktorý sa snažia preniesť všetko, čo sa dá, do internetovej podoby. Uľahčiť prácu zamestnávateľom i zákazníkom. Našou prioritou je zrealizovať web stránku, rezervačný systém, či eshop podľa vašich predstáv. Vaše nápady preniesť do reality. Nikdy nedovoľte aby sa pre vás stal niekto prioritou, pokiaľ ste vy pre neho len jednou z možností. Vy ste naša priorita! Neváhajte a kontaktujte nás čím skôr. Predstavíme vám, čo všetko dokážeme.

o nás
o nás

V ČOM SME INÍ ?

Nie sme roboty, ani programátori, ktorí len od rána do večera píšu kódy. My programujeme s láskou, do všetkého dávame srdce a dušu, v tom sme výnimoční. Máme vízie, chceme svet zmeniť k lepšiemu. Uľahčiť ľudom ustavičné chodenie, zháňanie a telefonovanie. Zabezpečíme prehľadné informácie pokope na jednom mieste a objednanie na pár klikov. Už žiadna zmätenosť a nevednosť. Všetko pokope, ako to má byť, pretože my si čas vážime a myslíme si, že by ste ho mali dopriať vám, aj vašim zákazníkom.

BENEFITY

Spoluprácou s nami získate množstvo benefitov. Našim poslaním je preniesť vaše nápady do reality a spraviť všetko podľa vašich predstáv. Spravíme vám web stránku, ako ste si ju vysnívali. Zákazníci si vďaka tomu obľúbia práve vaše služby, lebo už nebudú musieť neustále telefonovať, chodiť k vám na prevádzku a zisťovať, či máte voľný termín. Za pár klikov sa dostanú k termínu a uľahčia si život oni, aj vy. Je to obrovská príležitosť, ako zmodernizovať vaše služby, lebo čas je vzácny.

Žijeme v 21. storočí, kedy je už aj každá maličkosť prenesená do internetovej podoby. Vy predsa nemôžete zaostávať. Obráťte sa na nás a spolu rozbehneme váš biznis od základov!

Už žiadne:

  • ustavičné telefonovanie, či sa náhodou neuvoľnil voľný termín
  • zmätky, a dvaja objednaní ľudia na ten istý čas
  • manuálne rozposielanie smsiek, aby zákazníci nezabudli prísť na ich termín
  • plytvanie časom vašich zákazníkov

Náš tím

„P“ ako „POZITÍVNE“ = osobné maximum. To je to, čo sa vždy snažíme dosiahnuť. V Rezervujsa má každý člen tímu jednu vec, v ktorej je naozaj dobrý. Hoci sa tieto talenty medzi nami veľmi líšia, každý jeden člen Rezervujsa má jednu spoločnú vec – bezkonkurenčnú snahu dosiahnuť svoje osobné maximum.

V Rezervujsa záleží na každom človeku, každej pozícii a každom projekte.

Každý jeden člen tímu má silu zlepšiť našu spoločnosť a pracovný život. Či už sa pozeráme na naše interné procesy alebo stratégie klientov, vždy sa pýtame: „Čo môžem urobiť, aby som to zlepšil o jedno percento?“ Položenie tejto otázky umožňuje každému členovi tímu zamyslieť sa nad tým, ako sa môže stať svojim osobným maximom, a to okrem toho, že pomôže spoločnosti rásť a prekvitať.

Rozmanitosť nápadov, názorov a pohľadov nášho tímu je to, čo posúva Rezervujsa dopredu. Je to to, čo z nás robí priekopníkov v tomto odvetví a čo robí náš tím jedným z najlepších vývojárov, dizajnérov a digitálnych obchodníkov v tomto odvetví.

Generálny riaditeľ
Udržiavanie rovnováhy medzi flexibilitou a komplexnosťou, použiteľnosťou a bezpečnosťou, slobodou a kontrolou je mojím hlavným poslaním, a to nielen vo vývoji.

Nikola

Vedúca obchodných zástupcov

Peter

Technický riaditeľ

Marek

Obchodný riaditeľk

Martin

Ekonomický riaditeľ