Kontakt: +421944580049
E-mail: info@rezervujsa.sk

Recenzie

Napísali o nás

Recenzie

Andrea
S tímom Rezervujsa sa nielenže ľahko spolupracovalo, ale moja spoločnosť zaznamenala takmer okamžité výsledky z práce, ktorú vykonali. Počet našich potenciálnych zákazníkov na webe sa medzimesačne zvýšil o 100 % počas 3 mesiacov.
Andrea
Ľubo
Rezervujsa odporúčam každému podniku, ktorý chce zaviesť stratégiu okolo svojho digitálneho úsilia namiesto hrania sa s rôznymi taktikami a dúfania, že budú fungovať. Rezervačný systém a web stránka podľa našich predstáv sú obrovské výhody, ak sa robia správne, a to, čo pre nás Rezervujsa urobilo, bolo pozoruhodné. V tejto chvíli ich považujeme za členov tímu, nielen za najatú pomoc od agentúry.
Ľubo
Ján
Náš správca rezervačného systému Juraj je skvelý a poskytuje vynikajúce služby odkedy sme začali spolupracovať – je super priateľský, mimoriadne pohotový v odpovediach a vždy je schopný vysvetliť akékoľvek aspekty našej služby alebo hlásenia, ktorým nerozumieme – Rezervujsa by som určite odporučil.
Ján
Naďa
Môj čas strávený spoluprácou s Rezervujsa nebol ničím menším než veľkolepým. Okamžite odpovedajú na všetky moje otázky a sú ochotní ponúknuť vynikajúce služby.
Naďa
Irina
Bez výhrad odporúčam Rezervujsa, ak hľadáte spoluprácu s profesionálnou, kreatívnou spoločnosťou na podporu svojej online strany podnikania. Naše skúsenosti boli naplnené individuálnou pozornosťou. Náš obchoďák neustále prekračuje svoje limity v snahe pomôcť dosiahnuť naše online ciele.
Irina
Lukáš
Spolupracujem s niekoľkými ďalšími spoločnosťami v rámci nášho portfólia a určite mám najlepší pracovný vzťah a úspech s Rezervujsa. Oceňujem spoluprácu, trpezlivosť a vždy rýchlu reakciu na naše žiadosti na poslednú chvíľu. Naozaj oceňujem schopnosť myslieť mimo svojich limitov, najmä počas tohto najnáročnejšieho roka, kedy všetko začína prechádzať do internetovej formy!
Lukáš
Sandra
Rezervujsa mi skutočne uľahčuje život! Ak mám otázky, sú zodpovedané. Naše digitálne služby sa tak rozrástli, odkedy sme začali využívať viac služieb, ktoré Rezervujsa ponúka. S Nikol som nikdy nemal nepríjemnú skúsenosť, práca s ňou je úžasná a presne vie, čo robí.
Sandra
Katka
Rezervujsa sa k nám pridal a vytvoril skvelý plán, tvrdo pre nás pracoval a mal vynikajúcu komunikáciu s naším tímom.
Katka
Maroš
Rezervujsa odviedlo úžasnú prácu, keď pre nás vytvorilo novú webovú stránku. Urobili si čas, aby sa dozvedeli o našom podnikaní a poskytli nám nápady, ako zlepšiť náš digitálny marketing. Stále máme čo do činenia s Rezervujsa, celkovo sme veľmi spokojní.
Maroš
Slávka
Pred pár mesiacmi sme začali s Rezervujsa spolupracovať a Juraj na nás veľmi zapôsobil! Tešíme sa, že všetko jeho úsilie na webovej stránke sa pretaví do výsledkov.
Slávka
Klára
Rezervujsa úplne zmenil moje podnikanie. S ich podporou som výrazne rozšíril svoju klientelu a exponenciálne som rástol. Nemohol by som expandovať do tohto stupňa, ani takto rýchlo, keby nebolo neuveriteľného úsilia poskytnutého Rezervujsa.
Klára
Max
Rezervujsa prekonalo naše očakávania. Odvádzajú skvelú prácu a vysvetľujú, na čom pracujú pre náš projekt. Pomáhajú nám porozumieť jednoduchým, ľahko pochopiteľným spôsobom. Zatiaľ vidíme skvelé výsledky!
Max
Michella
Veľmi milí a trpezliví. Ľahko sa s ním spájate a cítite sa pohodlne. Sme veľmi šťastní a spokojní!
Michella
Tamara
Rezervujsa je skvelá spoločnosť s ľuďmi, ktorým na tom skutočne záleží.
Tamara
Miro
Snom majiteľa firmy pri najímaní poskytovateľa služieb Rezervujsa je, že všetko bude fungovať na takej vysokej úrovni, že majiteľ firmy môže obrátiť svoju pozornosť na iné záležitosti súvisiace s podnikaním. Rezervujsa to urobilo presne to pre nás. Tím Rezervujsa fungoval nad očakávania. Boli sme ohromení vo všetkých aspektoch ich služieb, od rýchlej odozvy cez progresívne nástroje až po oddaný a informovaný personál. Výsledkom je, že náš tím sa môže voľne sústrediť na množstvo ďalších úloh, ktoré musíme splniť, a zároveň si byť istí, že naše iniciatívy v oblasti online sveta sú zvládnuté. Dôrazne odporúčame tím Rezervujsa!
Miro
Samuel
Rýchli, mladí, informovaní, efektívni a cenovo dostupní. Nepracujte s nikým iným ako s Rezervujsa!
Samuel
Jakub
Zmeny, ktoré Rezervujsa pomohlo implementovať na našej webovej stránke, začali generovať potenciálnych zákazníkov. Som veľmi vďačný, že mám v tíme ich odbornosť a profesionalitu!
Jakub